TrelleborgAvisen # 8 / Danmarks største rekonstruktionsprojekt

TrelleborgAviserne præsenterer udviklingen af Danmarks største rekonstruktionsprojekt, Den Genskabte Borg, der er et udsnit af Harald Blåtands gamle vikingeborg. Læs også om de nye formidlingstiltag, der kommer til at ske inden længe i og omkring museet krydret med artikler om Trelleborgs historie, nyeste forskning, madopskrifter, levende formidling og events. God læselyst!

TrelleborgAvisen #8 er en forsmag på, hvad der i den kommende tid skal ske med med de nye formidlingsaktiviteter og rekonstruktionsprocesser, der skal ske i og omkring Museet ved Trelleborg. Inden længe skal arbejdet med genskabelsen af et udsnit af den oprindelige Trelleborg i 1:1 - Den Genskabte Borg igang - og dette er temaet for denne udgave af TrelleborgAvisen #8

Læs mere her:

Hvad er en palisade, og hvad blev en fæstning brugt til? En spændende artikel om vikingernes forsvarsværker og andre spørgsmål bliver besvaret i avisen. Lad dig også friste af Thors livret, der er en herlig vikingeinspireret gryderet til hele familien. På bagsiden af samtlige TrelleborgAviser findes opskrifter der giver appetit på vikingernes kogekunst.  

Velbekomme og god læselyst!

Siden er sidst opdateret 11. marts 2021